Om Foreningen

I Tarp Husholdnings Forening mødes medlemmerne på udvalgte torsdage i hjemkundskabslokalet på Bryndum Skole i Tarp, hvor vi hygger os med at tilberede klassiske retter baseret på de bedste råvarer.

Programmet lægges fast for én sæson af gangen i foråret og for efteråret. Forårssæsonen starter typisk i januar og slutter i maj. Efterårssæsonen starter typisk i august og slutter i december. Vi forsøger at placere de udvalgte torsdag i både lige og ulige uger for at tage hensyn til flest mulige.

Foreningen mødes i hjemkundskabslokalet kl. 18.00, hvor vi gennegår dagens menu over et glas vin. Herefter deles vi op i hold efter lodtrækning og hygger os med at tilberede maden efter de gode klassiske metoder. Vi aftaler et tidspunkt, hvor vi sammen spiser vores  tilberedte menuer. Aftenen slutter med rengøring, og aftaler eventuelt programmet for næste madaften.

Prisen for et medlemskab er en kombination af et kontingent, der dækker udgifter til husleje, råvarer mm. og en vinordning, hvor vi løbende bestiller vin, der passer til ugens menuer. Vinordningen er dog frivillig. Se mere om priser under siden Medlemskab.

Kontaktoplysninger

Du er altid velkommen til at ringe til én af vores medlemmer fra bestyrelsen, hvis du har spørgsmål. Se bestyrelsen her.

Ellers er du velkommen til at skrive på:

Tarphusholdningsforening@gmail.com

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bankoplysninger

Bankoplysninger:
1686 3230453577

MobilePay 6235TJ