Til 5 personer
• 1000 g. Vildsvinenakke
• 1 kvist rosmarin
• 6 fed hvidløg
• 1 dl. Oliven Nicoise
• 2stk. Laurbærblade
• 1 kvist Salvie
• 2 spsk. Tomatpure
• 3 dl. Rødvin
• 2 stk. Løg
Vildsvinet skæres i tern og brunes på en varm pande i olien fra oliven – herefter tilsættes løg, hvidløg, rosmarin, salvie og tomatpure. Rødvin tilsættes sammen med oliven og laurbærblade – vinen reduceres til 1/3 – herefter tilsættes lidt vand til kødet er dækket og det koges mørt. Rosmarin, Salvie og laurbær tages op af saucen som evt. jævnes en anelse.
Bagt Græskar
• 1 stk. Hokaido Græskar
• ½ dl. Olivenolie
Græskaret skrælles og flækkes – kernerne fjernes med en ske. Så deles det i yderligere 10 stykker og vendes i olien inden de bages i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Pasta
• 500 g. Durum Mel
• 3 stk. Æg
• Lidt vand
Det hele æltes godt sammen på bordet og stilles på køl i ca.30 minutter. Pastaen tages ud fra køl og rullespå bordet i lidt durum til 5 mm. Tynde strimler-koges i rigeligt vand med salt.