- Flæsket skæres i skiver på ca. 1 cm tykkelse.
- Den ene halvdel af flæsket placeres på en bagerist/bageplade og bages sprøde i ovnen ved 220 grader. Påregn 30-45 min. alt efter, hvor sprøde de skal være.
- Den anden halvdel vendes i mel (med salt og peber), æg og rasp – steges gyldne i smør og bages færdige i ovnen.

Kartoffelpuré
• 5 stk. bagekartofler
• 50 g. smør
• 2,5 dl. Sødmælk
Kartoflerne skrælles og koges møre – vandet hældes fra.
Smør og mælk lunes i en gryde og tilsættes de mosede kartofler.
For at opnå den hele linde konsistens kan mosen passeres gennem en sigte.
Smag til med salt og peber.

Brunede løg
• 5 stk. løg
• 100 g. smør
- Hak løgene groft.
- Smørret brunes i en gryde ved relativt lav varme og uden at det branker.
- Tilsæt de hakkede løg – steges let, men uden at løgene bliver sprøde i det varme smør.
De skal fortsat være ”gennemsigtige” ved serveringen.

Persillesovs
• 3 spsk. smør
• 3 spsk. mel
• 5 dl mælk
• 2,5 dl fløde
• 1 stort bundt persille
- Smelt smør i en gryde ved lavvarme, pisk mel i til det danner en jævn masse (må ikke tage farve).
- Pisk derefter mælken i lidt ad gangen og smag til med salt, peber og fløde.
- Persillen skylles grundigt, tørres og hakkes i størrelse efter smag, inden den tilsættes sovsen.

Rødbedesalsa
• 500 g. Rødbeder
• 1 stk. Rød peberfrugt
• 4 fed hvidløg
• 50 g. Ingefær
• 50 g. Smør
• 1 dl. Sukker
• 1 dl. Eddike
- Rødbederne skrælles og skæres i fine tern (0,5×0,5 cm) – herefter steges de møre i smør i en gryde.
- Hakket løg, peberfrugt, hvidløg og revet ingefær tilsættes og steges med.
- Nu tilsættes eddike og sukker inden det hele koges godt igennem.
