• 70 g. smør
• 170 g. mørk chokolade
• 60 g. mel
• 1 tsk. Bagepulver
• 40 g. kakao
• 3 store æg (eller 4 små)
• 240 g. sukker
• Lidt salt.
Smelt chokoladen i vandbad ved svag varme. Pisk æg og sukker luftigt – og tilsæt herefter chokoladen. Herefter vendes de tørre ingredienser i dejen – RØR IKKE FOR MEGET – den må ikke skille.
Kagen bages i en form ved 180 grader i 25-35 minutter – prik i kagen undervejs da formen afgør bagetiden.
Råsyltede bær
• 500 g. frosne bær.
• 150 g. sukker
Bærrene hældes i en skule og sukkeret drysses over – lad dem blot stå og vend dem eventuelt en gang imellem. Når bærrene smider saften og er tøet op er de klar.
Pisk gerne 2,5 dl. Creme fraiche til det opnår glans og server kagen på et lag af dette.